UIAM semarak semangat kemerdekaan

UNIVERSITI Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) meraikan majlis semarak bulan kemerdekaan peringkat universiti di Pusat Kebudayaan UIAM, di Gombak, hari ini.

GOMBAK: Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) meraikan majlis semarak bulan kemerdekaan peringkat universiti di Pusat Kebudayaan UIAM, di sini hari ini. Majlis bermula dengan perbarisan oleh kakitangan dari pelbagai jabatan dan kanak-kanak dari Pusat Asuhan Awal Educare UIAM. Presiden UIAM, Tan Sri Dr Rais Yatim yang hadir pada majlis itu turut melakukan pemeriksaan kawalan perbarisan Pasukan Polis Bantuan UIAM dan Bahagian Keselamatan UIAM. Pasukan polis bantuan UIAM turut mempersembahkan demonstrasi dengan acara T-Baton. Turut diadakan penyampaian hadiah kepada pasukan perbarisan. UNIVERSITI Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) meraikan majlis semarak bulan kemerdekaan peringkat universiti di Pusat Kebudayaan UIAM, di Gombak, hari ini.

UNIVERSITI Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) meraikan majlis semarak bulan kemerdekaan peringkat universiti di Pusat Kebudayaan UIAM, di Gombak, hari ini. «»

Sumber: Berita Harian

Advertisements